• da
  • de
  • en
  • sv

VillervAllan

Posted on: mars 20th, 2014 by admin No Comments

Ett kompakt komplex byggt 2011 bestående av två byggnader varav en med suterrängplan.

Här kan fyra personer bo (+ ett barn under 4 år). En dubbelsäng i byggnad 1 och två enkelsängar (sängskåp av hög kvalitet) i byggnad 2. I köket finns en spis med 2 plattor, ugn, mikro, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare, diskmaskin och kylskåp. Matplatsen har panoramautsikt över vår sjö.

I byggnad 1 har vi ett litet vardagsrum med soffgrupp och väggteve. (svenska och tyska kanaler). Liten kassettoalett och dusch med takfönster. Alla rum är välventilerade. I byggnad 2 finns en effektiv vattenmantlad braskamin som förser båda byggnaderna med skön golvvärme och varmvatten. Systemet värms även av solfångare och elpatron. Ved finns att köpa här på gården för 70 SEK/box (ca. 70 liter). I byggnad 2 finns även en modern, miljövänlig composteratoalett. I suterrängplanet finns en frys, torkskåp och tvättmaskin. Dessutom en bastu och dusch. Otroligt nog finns även plats för två sköna vilstolar att nyttja efter bastubadet. Trådlöst internet. Uteplats under tak med trädgårdsmöbler i trä med dynor, hammock samt en stabil grill.

Det här boendet är perfekt om du är intresserad av en eller flera ridturer.(se fliken ”Turridning”.) Pris/vecka (lördag till lördag): Högsäsong v.25-33: 3000 SEK Mellansäsong v.18-24, v.34-39 v. 51,52,1 och v.6-9 dessutom veckan före och efter påsk: 1500 SEK Lågsäsong resterande veckor: 1000 SEK. Ankomstdag och antal övernattningar kan ändras efter överenskommelse. El ingår ej. (2 SEK/kWh) Slutrengöring kostar 500 SEK. Sommartid ingår en aluminiumkanot.

Rökning förbjuden på hela området.